Óscar Mora

La tempesta de Sant Joan

Els dies anteriors a la nit de Sant Joan una misteriosa boira cau sobre Dénia. Una colla d’amigues i una d’amics apleguen a la ciutat per a assistir a l’Estiurrock, un festival de música que promet marcar una època. Allò que no saben és que una força sobrenatural, amagada a la falda del Montgó durant mil anys, està a punt de despertar i causar una catàstrofe inimaginable, amb l’ajuda involuntària dels pescadors locals.

Allà arriben també un historiador sapastre a la caça d’un tresor berber, un vell cantant de rock en busca de la seua última oportunitat, una actriu alemanya que sempre viatja amb una serp i misteriosos sers que ronden els carrerons del barri antic. Tot això mentres els versos premonitoris de John Dos Passos sobre morir a Dénia ressonen en els destins de cada personatge.

‘La tempesta de Sant Joan’ és una història de descobriment de l’amor i de l’amistat… i també d’un terror sobrenatural que recorre la costa de la Marina. Una novel·la polifònica, plena d’humor i amb el sabor dels millors llibres clàssics d’aventures.

12’95 € | 116 pàgines |  ISBN 978-84-126889-4-8 | 2023

Vídeos i imatges

Booktrailer i fotos dels lectors

Activitats per a l'aula

Proposta d'activitats per a treballar en classe