Óscar Mora

Presentació a la Plaça del Llibre d’Alacant

Dissabte que ve 17 de febrer tindrà lloc la presentació del darrer premi Diafebus de Novel·la Juvenil, La tempesta de Sant Joan, dins del programa d’activitats de La Plaça del Llibre d’Alacant, a les 12:30

La Plaça del Llibre és el major aparador de la literatura en valencià, amb representació d’autors i editorials de tot l’àmbit lingüístic. La Plaça és una celebració del treball diari d’autors, llibreters i editors, i una oportunitat per a la trobada amb els lectors.

L’editor de Llibres de la Drassana, Josep Vicent Miralles, acompanyarà a l’autor en esta presentació. El jurat del premi Diafebus, que Mora va guanyar amb La tempesta de Sant Joan al 2023, ha destacat que és una «divertidíssima novel·la d’aventures que entronca amb els clàssics juvenils de la nostra adolescència, però també amb referents moderns com StrangerThings».

«Una obra en què dues colles d’amics i amigues arriben a Dénia per a passar l’estiu de les seues vides i molt prompte es veuran envoltats per un misteri que hauran de desentranyar, relacionat amb una estranya germanor de pescadors i un lladre de relíquies arqueològiques. Una adolescència somiada per tots, amb aventures, misteri, acció, diversió, amor i amistat».

LEER  Premsa